Despre blog

Blogul
DrinkWorkEatSleepAcest blog este un jurnal menit sa urmareasca evolutia  mea sportiva pe o perioada de 20 saptamani (faza I) , urmata apoi de evolutia ulterioara (faza II) in decursul timpului si la intervale regulate. Ca si constitutie si mod de viata nu sunt diferit fata de media populatiei, singurul parametru care ma deosebeste de medie este inaltimea (186 cm) care ma plaseaza in categoria oamenilor inalti. La momentul inceperii antrenamentului Freeletics nu am avut probleme de greutate insa au existat depuneri de grasime la nivelul abdomenului, pieptului. Nici la capitolul masa musculara nu am excelat niciodata si asta datorita modului meu de viata sedentar.
Pe toata perioada desfasurarii „experimentului” nu voi utiliza niciun fel de substante menite sa accelereze arderile de grasimi sau care ajuta la cresterea accelerata a masei musculare, cu exceptia suplimentelor nutritive menite sa suplineasca carentele de nutrienti vitali organismului in perioadele de antrenament intensiv (proteine, minerale, vitamine). Ma voi antrena „pe curat”, singurele metode permise pentru a influenta rezultatul tin doar de regimul alimentar si de numarul antrenamentelor saptamanale.

Program antrenament Freeletics :
– fara utilizare greutati (haltere/gantere)
– fara utilizare aparate forta
– utilizare banda alergare (moderat, in perioadele reci cand nu se poate alerga in aer liber)
– utilizare sauna (foarte rar)

Loc antrenament: deoarece mediul in care se face antrenamentul poate avea un impact semnificativ asupra psihicului, ne vom antrena in acelasi loc. In acest sens am ales o sala de antrenament agreata de amandoi.

Sectiuni blog:
Blogul este construit pe structura de antrenament Freeletics:
– Categoria Antrenament inteligent contine date tehnice preluate cu ajutorul unui dispozitiv electronic de masurare pe perioada desfasurarii antrenamentelor
– Categoria Free Guide (5 Weeks) contine calendarul primelor 5 saptamani de antrenament (perioada de antrenament oferita gratuit)
– Categoria Strength Coach (15 Weeks) contine calendarul de la saptamana 6 pana la finalizarea perioadei de antrenament de tip forta Freeletics (perioada de antrenament cu COACH FREELETICS)
– Categoria Time’s Up (After 20 Weeks) contine jurnalul antrenamentelor de dupa finalizarea programului de 20 saptamani (Free Guide + Strength Coach). In aceasta perioada nu sunt incluse toate antrenamentele ci doar o sinteza pentru antrenamentele relevante.
– Categoria Transformation : Progress Pics contine galeria cu pozele facute pe parcursul acestui jurnal
06.01.2014

7 gânduri despre „Despre blog

    • Salut Vali,
      M-am reapucat de Freeletics la inceputul anului dupa o pauza destul de lunga datorata problemelor umarului. Cu toate ca nu am facut pauza de la sport (am alergat destul de mult si chiar am participat la 2 competitii sportive), intalnirea cu Freeletics a fost destul de dura si reacomodarea la acest tip de activitate este destul de greoaie:)
      Inca nu mi-am intrat in forma initiala dar fac acest sport de 3 ori pe saptamana si cu acelasi entuziasm ca si la inceput.

  1. salut. am gasit f interesant acest blog. am descarcat un torent freeletics si am vazut despre ce e vorba. acum….cate flotari, abdomene trebuie sa fac in prima saptamana? asta nu am inteles eu…sau trebuie sa fac aphrodite?
    sa fac ce spune acolo imi i-a cateva ore…flotari..50/40/30…etc

Lasa un comentariu